By Peter Carlsson

Tankar, reflektioner och hugskott.

”Vill du tjäna miljoners dollars?”

I dag kom brevet jag väntat så länge på. Min chans till en långt liv i smöret eller solskenet. Chansen kom som ett brev från en Mr. Dalvin Brown, banktjänsteman i London. Han hade helt enkelt hittat en massa miljoners dollars som han av väl övervägda skäl ansåg att just jag var den rätte att dela med honom. Jag kan ju inte annat än känna mig smickrad …

Nåväl. För att dela med mig av min glädje över denna nyfunna möjlighet till ett liv i överflöd och rikedom, publicerar jag här brevet i sin helhet. Så kan även du ta del av det solsken som nu lagt sig över mitt ansikte. Håll till godo:

Från: mr.dalvinbrownson_nett1@msn.com

Ämne: Från Mr. DALVIN BROWN

Datum: fr 20 nov 2009 00.10.26 GMT+01:00

Till: undisclosed-recipients: ;

Svara till: mr.dalvinbrownson_net01@live.com

Dear Friend,

Hur mår du idag och din familj? Jag hoppas bra, jag är Mr Dalvin Brown. Från Haledon, nordvästra London, här i England. Jag arbetar för NatWest Bank Corporation London. Jag skriver dig från mitt kontor, som kommer att vara en stor fördel för oss båda. I min avdelning, som är biträdande chef (Greater London Regional Office, jag upptäckte en övergiven summan av $ 12.5 miljoner USA-dollar (tolv miljoner femhundratusen Us dollar) på ett konto som tillhör
ett av våra utländska kunder Late Mr Thompson Morrison amerikansk medborgare som tyvärr miste livet i flygkrasch i Alaska Airlines Flight 261 som störtade den 31 januari 2000, även hans hustru och enda dotter.

Vid valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, i synnerhet på grund av känslighet för transaktionen och sekretessen här. Nu är vår bank har väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet, men ingen har gjort det. Jag personligen har tappat målet att hitta de anhöriga för 2 år nu, jag söker ditt medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer Stödmottagande till avlidna så att intäkterna från detta konto värderas till 12,5 miljoner dollar kan betalas ut till dig.

Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% för mig och 40% till dig. Jag har fått alla nödvändiga juridiska dokument som kan användas för att backa upp detta påstående vi gör. Allt jag behöver göra är att fylla i ditt namn till handlingarna och legalisera det i domstol här för att visa dig som legitima.

mottagaren. Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, sekretess och pålitlighet för att vi betraktar denna transaktion igenom. Jag garanterar er att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig mot eventuella brott mot lagen. Vänligen ge mig följande information som vi har 7 dagar att köra igenom det. Detta är mycket BRÅDSKANDE TACK.

1. Fullständigt namn ………………………..
2. Telefonnumret ……………………………
3. Din Kontakt Adress :………………………
4. Ålder :………………………………….
5. Core Jobb / Yrke :………………………..
6. Kön :……………………………………

Att ha gått igenom ett metodiskt söka, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att du kommer att tycka det här förslaget intressant. Var på din bekräftelse på detta meddelandet och ange ditt intresse kommer jag att lämna dig med mer information. Endeavor att meddela mig ert beslut snarare än att hålla mig väntar.

Hälsningar,
Mr Dalvin Brown

Visst är det underbart? Tänk att jag, lilla jag, ska få alla dessa miljoners dollars! Först var jag lite misstänksam (en gammal yrkesvana) men när jag kom till slutet av brevet och läste Mr. Browns personliga garanti – ”Jag garanterar er att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig mot eventuella brott mot lagen” – ja, då var ju saken klar. Han lovar ju att det är sant och riktigt! Så nu ska jag bara luta mig tillbaka och invänta mina miljoner! Jag hör av mig när de kommer …

Annonser

Filed under: Allmänt, Kul, Personligt, Skriverier, , , , , ,

Jag stödjer projektet Gula hund

Bekämpa främlingsfientlighet!

Vi gillar olika!

Följ mig på Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

%d bloggare gillar detta: